Премиерът Николай Денков вижда връзка между конфликта в Израел и

...
Премиерът Николай Денков вижда връзка между конфликта в Израел и
Коментари Харесай

Денков: Нямам никакво съмнение, че конфликтът в Израел е свързан с Украйна

Премиерът Николай Денков вижда връзка сред спора в Израел и войната, която Русия води в Украйна. Това стана ясно от отговорите на министър-председателя на въпроси на консуматори във Facebook.

„ Има сериозна координирана акция за дестабилизиране на света, а рискът за ескалация на военното напрежение е доста сериозен “, разяснява Денков. Няма „ никакво подозрение, че спорът в Израел е обвързван с Украйна и с това, което виждаме като серия преврати в Африка “, съобщи министър-председателят във връзка нахлуването на " Хамас ", които убиха стотици мирни жители в Израел.

Според него това е опит да се измести фокусът на света от нападението на Русия над Украйна и опит да се разпредели това напрежение в по-големи елементи на света.

Денков направи аналог със Студената война и съобщи, че от реакцията на протичащото се в този момент зависи бъдещето на нашите деца за десетилетия напред.

Премиерът добави, че има подготвеност за нов полет за евакуация на българи от Израел, в случай че има задоволително искащи.

" Няма значение дали котката е черна или бяла, значимото е да лови мишки "

Министър-председателят разяснява още, че няма аргументи за недоволства поради поддръжката, която държавното управление получава в Народното събрание.

" Без ГЕРБ и Движение за права и свободи мъчно ще съберем болшинство. Много решения могат да бъдат взети без Движение за права и свободи, само че колкото повече поддръжка, толкоз по-добре. Поговорката гласи: " Няма значение дали е черна или бяла котката, значимото е да лови мишки ". Ние имаме ясна стратегия и тя се извършва с невероятни темпове ", съобщи Денков.

По мотив вота на съмнение, импортиран от опозицията, Денков прикани основателите Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ да се замислят дали желаят нови избори и какво следва.

И напомни, че в случай че това се случи, още веднъж ще бъдат спрени стъпките към основни цели като участието в Шенген и Еврозоната.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР