Премиерът Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и

...
Премиерът Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и
Коментари Харесай

Днес Николай Денков ще отговаря на въпроси на живо във фейсбук

Премиерът Николай Денков ще дава отговор на въпроси на жители и медии онлайн на страницата на Министерския съвет във Facebook. Ето по какъв начин Денков разгласи днешната си връзка с жителите:

" На 6 август държавното управление навършва два месеца – какво започнахме, какво свършихме и какво следва? Ще давам отговор на вашите въпроси онлайн от 10,30 до 11,30 на 7 август на Facebook страницата на Министерския съвет. Питайте! ".

От изпратените въпроси под анонса излиза наяве, че жителите се интересуват по кое време ще има действителни промени в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, за какво в България се заплащат винетки, а пътищата са в неприятно положение, ще има ли нарастване на майчинството и детските добавки в новия бюджет, ще нарастне ли цената на горивото, откакто се приключва концесията на пристанище " Росенец ", по кое време ще има разяснителна акция за въвеждане на еврото.

Кога министър председателят Денков счита да подаде оставка също е постоянно задаван въпрос, с припомняне на думите му " в случай че видя, че нещата не вървят, ще си подам оставката ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР