Премиерът Николай Денков оцени като положителни действията на министъра на

...
Премиерът Николай Денков оцени като положителни действията на министъра на
Коментари Харесай

Николай Денков: Калин Стоянов тръгна в правилната посока

Премиерът Николай Денков оцени като позитивни дейностите на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

" Ако министърът продължава да си затваря очите и да замазва проблемите, тогава ще си подам оставката, само че той потегли в вярната посока ", сподели Денков. 

Калин Стоянов уточни, че е разпоредил ускорени вътрешни инспекции

Изказването на министър-председателят е във връзка днешния брифинг на Калин Стоянов, който съобщи, че няма да толерира никакви форми на принуждение, в това число и от страна на служителите на реда, надвишили пълномощията си по време на митингите против БФС на 16 ноември.

" Видях, че Стоянов е оповестил, че трима чиновници са освободени. Това е знакът, който Министерство на вътрешните работи дава, че насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха паднали хора, публицисти и елементарни протестиращи, би трябвало да изоставен Министерство на вътрешните работи ", съобщи той.

Неприемливо е служители на реда в центъра на София да работят по този метод с протестиращите, сподели той

От ГЕРБ викат министъра на изключително чуване дружно с основния секретар, неговия заместител и шефовете на Националната полиция, Столична дирекция на вътрешните работи, Жандармерията и Инспектората в комисия в Народното събрание на следващия ден следобяд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР