Премиерът Николай Денков да подаде оставката си веднага, за да

...
Премиерът Николай Денков да подаде оставката си веднага, за да
Коментари Харесай

Руди Василев: Незабавна оставка на Денков!

" Премиерът Николай Денков да подаде оставката си незабавно, с цел да не се мъчи повече ", показа Радостин Василев - някогашен министър на спорта и член ан Има Такъв Народ, а след това и на Политическа партия.

Юристът прикани това от парламентарната естрада на Народно събрание.

" Сторих това в постройката, знак на комунистическата партия, която не дава отговор на концепциите на парламентаризма. Позорно е, че ние сме още веднъж тук. Тази зала е знак и на корупцията на ГЕРБ, тъй като коства 44 млн. лв.. За тази сума в естествените страни се строят игрища ", написа още в профила си във Facebook Васлилев.

Аргументите за оставка на държавното управление са безчет - от вътрешната, през външната и икономическата политика на този кабинет.

" В България станаха показни убийства, присъщи за десетилетия обратно във времето, мигранти са залавяни навътре в страната всеки ден, пътнотранспортни катастрофи и улично правораздаване.

Цялата външна политика на страната се е съсредоточила в това да гостуваме на Зеленски в бункери, както и да слугуваме на една война, която може да унищожи цялата ни страна. Има изрично несправяне в областта на икономическата политика, растящите цени на горивата и питателните артикули го потвърждават. Защо ПП-ДБ се трансфораха в същите корупционери като ГЕРБ ", приключи Руди Василев.
ТЕМА преди 4 часа 2209 преди 10 часа 2440 преди 12 часа 1321
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР