Премиерът на Южна Корея Чунг Сю-кюн разкри в петък, че

...
Премиерът на Южна Корея Чунг Сю-кюн разкри в петък, че
Коментари Харесай

Южна Корея разхлабва антивирусните мерки

Премиерът на Южна Корея Чунг Сю-кюн разкри в петък, че държавното управление ще стартира да облекчава някои от ограниченията за ограничение, които бяха въведени в страната, с цел да се овладее разпространяването на Covid-19.
Той означи, че администрацията на страната ще направи всичко допустимо, с цел да овладее вируса, като ще разреши обществените и икономическите действия да продължат и ще разреши на жителите да стартират от идната седмица да ползват обществено разграничаване в ежедневните си действия.
Премиерът уточни, че това разхлабване на карантинните ограничения ще стартира, защото издадените насоки към този момент помогнаха за намаляване на вирусната болест, само че подсети на органите на публичното опазване на здравето "да не смъкват гарда ", имайки поради, че към момента няма ваксина за ковид.
По-рано през днешния ден Корейските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите (KCDC) оповестиха, че броят на ежедневните инфекции с Covid-19 в Южна Корея остава под 15 за тринадесети следващ ден. В рамките на последните 24 часа са били регистрирани 9 нови случая на заболяването, като всички те са били привнесени. Така за пръв път от 72 дни насам няма вътрешно предаване на вирусната зараза в границите на страната.
Общият брой на инфектираните с Covid-19 в Южна Корея възлиза на 10 774, като през последните 24 часа е умрял единствено един пациент, с което броят на смъртните случаи доближи 248.
Междувременно общият брой на възобновените от болестта в страната доближи 9 072, откакто през последния ден бяха изписани от лечебни заведения още 13 пациенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР