Премиерът на Великобритания Борис Джонсън разкри плановете за отбелязване на

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън разкри плановете за отбелязване на
Коментари Харесай

Борис Джонсън разкри как ще се празнува Брекзит, скочиха му

Премиерът на Англия Борис Джонсън разкри проектите за отбелязване на „ да правим Брекзит “, откакто Англия напуща Европейския съюз на 31 януари, оповестява "London Evening Standard ".

Премиерът изрази своето предпочитание „ да гледа с убеденост към бъдещето “ идващия петък, когато страната публично напуща Европейски Съюз. За да означи събитието, Джонсън ще изпрати особено обръщение до народа, а постройката на неговия офис ще бъде осветена със светлини.

Националното знаме на Англия ще бъде поставено на Парламента и улицата "Мол ", до момента в който държавните здания в Уайтхол ще бъдат осветени в алено, бяло и синьо през цялата вечер.

Часовник с назад преброяване ще бъде комплициран върху стената на „ Даунинг стрийт 10 “ на 31 януари. Биг Бен обаче няма да прозвучи, както доста хора желаеха.

Също по този начин новата възпоменателна монета от 50 пенса ще влезе в обращение.

„ Следващият петък е значим миг в историята на нашето Обединено кралство “, сподели Борис Джонсън.

„ Няма значение по какъв начин сте дали своят вот през 2016 г, време е да погледнете напред с убеденост към света-блестящата страна, която ще станем през идващото десетилетие и да изцелим предходните различия “.

„ Именно това ще върша на 31 януари и приканвам цяла Англия да направи същото “.

Въпреки посланието му до всички страни, проектите му не са посрещнати с възторг от тези, които не поддържат Брекзит.

„ Брекзит е най-спорният въпрос в нашето съвремие. Тези от нас, които са бориха, с цел да останем, го направиха в полза на нашата страна и идващото потомство, което, съгласно нас, би трябвало да оказва въздействие в сърцето на Европа “, съобщи някогашният английски вицепремиер лорд Хезелтайн за the Observer. Лидер на демократичните демократи Ед Дейви се причисли към рецензията.

Иън Блекфорд, ръководител на парламентарната група на Шотландската национална партия, сподели за вестника, че „ напускането на най-големия план за мир след войната “ не е „ нещо, което би трябвало да честваме “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР