Премиерът на Северна Македония Димитър Ковачевски, който е на посещение

...
Премиерът на Северна Македония Димитър Ковачевски, който е на посещение
Коментари Харесай

Ковачевски: България и ЕС въведоха незаконен данък върху транзита на руски газ, няма да оставим нещата така

Премиерът на Северна Македония Димитър Ковачевски, който е на посещаване в Белград съобщи, че " България и Европейски Съюз вкараха противозаконен налог върху преноса на съветски газ през страната и че ще бъдат употребявани всички вероятни закони за решаването на този проблем ", съобщи Tanjug, представен от.

Ковачевски е запитан от публицисти дали Сърбия, Северна Македония и Унгария могат да работят дружно против налога върху преноса на газ през България. Ковачевски е декларирал, че това е нелегално въведен налог, който е въведен най-вече от Европейски Съюз.

" Първо приказваме за противозаконния налог, който Европейска комисия вкара за преноса на газ през България, всички желаят да споделят, че това е налог, който е въведен от България, по този начин е, само че би трябвало да знам, че България е член на Европейски Съюз и не е член на Европейски Съюз от сутринта, когато е наложила налога, а на идващия ден не е ", е коментирал Ковачевски на взаимна конференция със сръбския министър председател Ана Бърнабич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР