Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак ще научи в четвъртък

...
Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак ще научи в четвъртък
Коментари Харесай

Слабият растеж в Обединеното кралство е потенциална предизборна благодат за лейбъристите

Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак ще научи в четвъртък дали Англия е изпаднала в техническа криза в края на предходната година, статистическа непорочност, която може да даде на лейбъристите скъпа агитация оръжие преди избори.

Управителят на Английската централна банка Андрю Бейли сподели в сряда, че данните за брутния вътрешен артикул, които ще бъдат оповестени в 7 часа сутринта от Службата за национална статистика, може да отидат „ в двете направления “.

Бейли твърди, че хората не би трябвало да придават „ прекомерно огромно значение “ на това дали стопанската система се е свила леко за две поредни тримесечия през втората половина на 2023 година

Но представители на лейбъристите споделиха, че в случай че Англия беше навлязла в интервал на даже непретенциозен негативен напредък би бил „ популярен миг “, давайки на партията скъпи муниции след сложна седмица.

Един чиновник сподели: „ Хората да приказват за криза в изборна година не е добре за Риши Сунак. Неговата комерсиална точка тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР