Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху обяви, че оценява, че администрацията

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху обяви, че оценява, че администрацията
Коментари Харесай

Нетаняху не крие задоволството си от нападките на САЩ към Иран

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху разгласи, че прави оценка, че администрацията на американския президент Доналд Тръмп се опълчва на Иран , откакто по-рано президентът на Съединени американски щати остро предизвести близкоизточната страна да се въздържа от заплашителни мнения, ориентирани към Вашингтон.

 Тръмп предизвести Иран в никакъв случай да не заплашва Съединени американски щати
Тръмп предизвести Иран в никакъв случай да не заплашва Съединени американски щати

Или ще понесат последствия, рядко претърпени от някого в историята

Нетаняху съобщи, че " би желал да приветства американския президент Доналд Тръмп и твърдата позиция на държавния секретар Майк Помпео против експанзията на иранския режим ", като добави: " Силите демонстрираха благосклонност към иранския режим през годините и е добре да виждаме Съединени американски щати да трансформират това неправилно уравнение. "

По-рано Тръмп атакува остро Иран в профила си в " Туитър ", като заплаши Ислямската република с " последици, каквито малко на брой в историята в миналото са претърпявали ". Публикацията на Тръмп беше в отговор на изявление на иранския президент Хасан Рохани, който акцентира, че Съединени американски щати " не би трябвало да си играят с опашката на лъва ", тъй като " постоянно ще съжаляват ".

 Иран ще се опълчи на
Иран ще се опълчи на " психическата война " на Тръмп

Техеран ще продължи да се опълчва на враговете си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР