Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху е заявил пред руския президент

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху е заявил пред руския президент
Коментари Харесай

Нетаняху удивен: Иран все още зове за изтребване на евреите 73 г. след Холокоста

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху е декларирал пред съветския президент Владимир Путин, че е " необикновено ", че 73 години след Холокоста Иран се стреми към изтребване на еврейския народ .

Говорейки след военния церемониал, с който в Москва беше маркирана годишнината от успеха над нацистка Германия през Втората международна война, Нетаняху споделил, че евреите " в никакъв случай не не помниха огромния урок, изправени пред ужасна идеология ".

" Невероятно е, само че 73 години след Холокоста има страна в Близкия изток - Иран, - която приканва за изтребването на още шест милиона евреи ", посочи той.

 Тръмп: Оттегляме се! Не би трябвало Иран да има атомна бомба Обновена
Тръмп: Оттегляме се! Не би трябвало Иран да има атомна бомба

Съединени американски щати вкарват и наказания против Техеран

" Разликата е, че през днешния ден имаме страна ", уточни Нетаняху и продължи: " Много се веселя на опцията да приказвам с вас за проблемите на района - или, както казвате, опитите за решение на проблемите - с цел да можем да се оправим със заканите по осведомен и виновен метод. "

От своя страна Путин е изразил " дълбока угриженост " от дейностите на американския президент Доналд Тръмп, който през вчерашния ден разгласи, че изтегля Съединени американски щати от нуклеарното съглашение с Иран. Путин подчертал значимостта на съглашението.

 Нетаняху: Иран нахално е укрил разработки на нуклеарно оръжие
Нетаняху: Иран нахално е укрил разработки на нуклеарно оръжие

Израелските спецслужби разполагат с " половин звук материали "...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР