Премиерът на Италия откри срещата на върха в Рим, разкривайки

...
Премиерът на Италия откри срещата на върха в Рим, разкривайки
Коментари Харесай

Джорджия Мелони от Италия открива срещата на върха в Африка с план за ограничаване на миграцията и насърчаване на развитието

Премиерът на Италия откри срещата на върха в Рим, разкривайки проекта на страната за развиване на континента, който тя се надява да спре миграцията към Европа.

Италианският министър-председател Джорджия Мелони откри срещата на върха за Африка в Рим в понеделник, разкривайки проект за поощряване на развиването на континента, който се надява да ограничи идващите мигранти и да построи нови връзки сред Европа и Африка.

>

По време на встъпителната си тирада италианският министър председател очерта поредност от пилотни планове в обособени страни, които съгласно нея ще разрешат на Африка да се трансформира в главен експортьор на сила за Европа, помагайки й да понижи зависимостта си от съветската сила.

>

„ Искаме да освободим африканска сила, с цел да подсигуряваме на по-младите генерации право, което до момента е било отказано “, сподели Мелони. „ Тъй като тук в Европа приказваме доста за правото на емиграция, само че рядко приказваме за гарантиране на правото да не бъдеш заставен д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР