Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис увери в събота, че хората

...
Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис увери в събота, че хората
Коментари Харесай

Мицотакис: Ваксинацията в Гърция върви добре

Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис увери в събота, че хората под 60-годишна възраст и по-младите, страдащи от съществени болести, в случай че желаят да бъдат имунизирани против ковид, ще получат най-малко една доза до края на април или началото на май, оповестява организация АНА-МПА.
Мицотакис, посещавайки новото „ мега оборудване ” за имунизиране в западното предградие на Атина Перистери, добави, че до края на март ще бъдат приложени минимум 1,7 милиона дози ваксини.
 Гърция реши: Удължава общата карантина до 5 април Гърция реши: Удължава общата карантина до 5 април
Общата карантина в Гърция ще продължи до 5 април. Това заяви на брифинг заместник-министърът на гражданската отбрана Никос Хардалиас, ц...
„ [Националната здравна система] държа, устоя и ще продължи да устоя “ под натиска на към момента високите равнища на вирусно предаване, сподели Мицотакис, благодарейки на лекарите и медицинските сестри, ангажирани в битката против пандемията.
Гръцкият министър председател съобщи, че Евросъюзът би трябвало да употребява всички средства, с които разполага, с цел да обезпечи навременна доставка на ваксини до страните-членки, като добави, че самият той е упорствал за това на срещите на Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР