Премиерът Кирил Петков заяви, че кабинетът ще подаде оставка в

...
Премиерът Кирил Петков заяви, че кабинетът ще подаде оставка в
Коментари Харесай

Петков: Оставка - в понеделник!

Премиерът Кирил Петков съобщи, че кабинетът ще подаде оставка в понеделник сутринта. Като свои бъдещи съдружни сътрудници Петков уточни:

" В момента в обединението, както сме в този миг, " Демократична България " и Българска социалистическа партия бяха едни сътрудници, с които може да се прави работа. Така че, в един предстоящ формат аз виждам напълно естествено тези две партии, макар че самите те имат идеологични разлики съществени, видяхме, че можем да работим дружно ".

Запитан за думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който му се извини, че го е нарекъл " страхливец ", и го прикани да основат евроатлантическа коалиция, Петков отговори:

" Ние ще продължиме да държиме доста ясна линия с кой бихме създали коалиция и с кой – не. Нашата съществена цел е битка с корупцията, а битка с корупцията не може да се случва, до момента в който имаш съдружен сътрудник, който е бил част от корупцията. Ако Бойко Борисов един ден реши да отиде на топъл остров, нали, аз съм сигурен, че имаме доста хрумвания за европейска България с част от депутатите, само че в този формат няма по какъв начин да се случи ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР