Премиерът Кирил Петков за пръв път коментира снощи в ЕвроДикоф

...
Премиерът Кирил Петков за пръв път коментира снощи в ЕвроДикоф
Коментари Харесай

Кирил Петков за гей-скандала: Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си

Премиерът Кирил Петков за пръв път разяснява нощес в " ЕвроДикоф " по Тв Евроком по какъв начин фотография от гей приложение попадна във Facebook профила му и това стана обществено притежание.

Скандалът се заформи, откакто Петков разгласява в персоналния си профил скрийншот, показващ линк към приложението за гей запознаства Grindr. Преди седмица няколко медии подеха тезата, че министър председателят е затулен педераст и се е издал с този скрийншот.

„ Не мога да допускам на фантазията, която тези хора имат. В случая консултант по външните въпроси праща известие от вицепрезидента на Европейска комисия, който споделя: „ България влезе в клуба на богатите “. Това е голяма вест, супер победа! “, съобщи Петков и изясни, че съветничката му по външните работи е получила скрийншота от Брюксел и му го изпратила в обща PR чат група.

„ В този миг вечерях с външния министър и премиера на Северна Македония. И те викат „ отлично “, дори вдигнахме тост. Аз го сложих на стената си. Този уебсайт, който се назовава Grindr - даже не знам какъв е. Било апликация за срещи за гей двойки - няма неприятно. Обадиха ми се след това, смъкнах го. Леле, оттова нататък какви нелепости се наговориха. Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си. Взимат на мой сътрудник фотоси и споделят това е неговият гей партньор”, добави той, само че от обърканите му пояснения по този начин и не стана ясно по какъв начин тъкмо се е появил този линк към приложението за гей запознаства Grindr.

По думите му вместо да се признае триумфа на държавното управление, целият фокус се е „ съсредоточил върху тази нелепост “. Според него това значи, че държавното управление се движи в вярна посока.

Припомняме, че малко откакто стана ясно, че страната ни стартира договаряния, Петков разгласява фотография от туитър обява на еврокомисаря по търговията Валдис Домбровскис, извадена от мобилния му уред. От нея обаче лъсна регистрация в най-популярната платформа за запознанства и връзка в гей средите Grindr. Това породи въпроси дали българският министър председател има регистрация в гей платформа.

" Скрийншотът на Grindr е пратен на нас от Брюксел ", изясни Кирил Петков и добави: “Взимат на мой сътрудник фотоси и споделят това е неговият гей сътрудник ". Съветникът по връзки с медиите и обществеността Димитър Япраков в Постоянно посланичество на Република България в Брюксел е чиновникът, който несъзнателно забърка премиера в фиктивен гей скандал, стана ясно преди дни. Вина за гафа имат и сътрудниците на премиера, които изобщо не са забелязали какво качват във Facebook страницата му.

" Странно обаче за какво чатовете са от персоналния профил с телефона на Киро Петков? „ Съветникът “ от телефона с профила на премиера ли си чати, с цел да лови гейове? Или пък не е просто единствено „ консултант “? Или е „ консултант “ в Министерски съвет, само че по други работи, по-сърдечни? “, попита Николай Бреков във Facebook, който беше нападнат преди този момент от премиера.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР