Премиерът Кирил Петков се срещна с протестиращите в подкрепа на

...
Премиерът Кирил Петков се срещна с протестиращите в подкрепа на
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков се срещна с протестиращите в подкрепа на правителството

Премиерът Кирил Петков се срещна с протестиращите в поддръжка на държавното управление, които се събраха пред Народното събрание довечера.

Толкова доста интелигентни хора, които са решили, че България би трябвало да бъде по-различна и да има естествена България, без задкулисие. Като дойда тук виждам за какво си заслужават всичките старания, които вършим, разяснява той.

С мегафон в ръка от паметника на Цар Освободител, Кирил Петков се обърна към протестиращите:

Вие обърнахте цялото въодушевление след тежкия избор с Никола. Ако не бяхте вие, това нямаше да се случи.

Независимо какво ще стане с вота на съмнение, без значение какво ще стане в седмицата, в която ние имаме първи мандат – истината е, че вие сте гарантът, че нашата обичана татковина няма да отиде в неизясненост. Всички ние сме поръчител, че ще може да изведем България, сподели Петков.





По мотив плануваните митинги на следващия ден, Петков разяснява:

Надявам се, че няма да има никакви проблеми, господин Рашков подсигурява за това. Така че, ще се опитаме да има единствено мирни митинги и хората, които ни поддържат, в действителност да изявят, че тази смяна за всички нас.

Премиерът разяснява и идния избор на съмнение към държавното управление:

Непрекъснато приказваме с разнообразни депутати, тук е въпрос на боязън и отговорност - всеки един би трябвало да си вземе решението и аз се надявам, че доста хора ще решат в последния миг, че в действителност си заслужава да създадат тази стъпка, която сега наподобява страшна.

Ще забележим какъв брой ще бъдат по време на вота на съмнение, по-късно имаме още 7 дни за първия мандат, тъй че 10 дни действително преди да знаем какъв брой ще са действително подкрепящите, без значение от вота в сряда, добави Петков.

Дебатите за вота на съмнение, всички реакции на политиците и прогнози на анализаторите гледайте през целия ден на следващия ден - 21 юни в изключителната стратегия на БНТ1 и на.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР