Премиерът Кирил Петков продължава с ужасяващите си политически грешки в

...
Премиерът Кирил Петков продължава с ужасяващите си политически грешки в
Коментари Харесай

Киро с нови ужасяващи политически грешки

Премиерът Кирил Петков продължава с ужасяващите си политически неточности в опит да отмъкне депутати от всевъзможни политически партии и обединения в Народното събрание, вместо да потърси консенсус по значими политики със самите управления.

След като стана ясно, че към този момент е приказвал с трима депутати от Има Такъв Народ в опит да ги откъсне от групата им и притегли на своя страна, Петков разгласи, че ще продължи по този метод с всевъзможни парламентаристи, подготвени да работат за страната – респективно за него, а не за политическите партии, които са ги излъчили в Народното събрание.

Актуализирането на бюджета и поддръжка за държавно управление на малцинството са задачата на срещите на министър-председателя Кирил Петков с народни представители от българския парламент, разгласи министър председателят в особено видео послание.

Петков съобщи намерено желанието си и през идващите дни да продължи да води очевидно и честно диалози с депутати, запознавайки ги в елементи с тежката обстановка в страната.

Премиерът заявява още подготвеност за избори, в случай че такава е същинската воля на българския гласоподавател. Не ни е боязън от избори, безапелационен е Петков.

Премиерът Кирил Петков подчертава също върху основни законопроекти и действия, които изискват непрекъснатата работа на Народното събрание и на държавното управление.

Министър-председателят съобщи, че до края на годината следва да бъдат признати редица закони, без които средствата по Плана за възобновяване и резистентност не могат да дойдат.

Обръщението на Петков става малко откакто бюджетната парламентарна комисия отхвърли предлаганата от него и Асен Василев актуализация на бюджета.

Подобно бламиране на финансовата рамка на страната в бюджетната комисия не се е случвало в никакъв случай в цялата 33-годищна история на новия български парламентаризъм.

Според опозицията, това значи липса на доверие във финансовия министър, който би трябвало да подаде оставка.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР