Премиерът Кирил Петков описа любимото си есе от Чехов в

...
Премиерът Кирил Петков описа любимото си есе от Чехов в
Коментари Харесай

Любимият разказ на Кирил Петков от Чехов се оказа ... на Лев Толстой

Премиерът Кирил Петков разказа обичаното си есе от Чехов в предаването " Седмицата " на Дарик радио през днешния ден. За неволя творбата, което е впечатлило премиера, е на Лев Толстой и е написано през 1866 година

Поводът да поговори за литература бе фактът, че през днешния ден се отлебязват 162 гдини от рождението на популярния съветски публицист и даматург Антон Павлович Чехов. Водещият на предаването Константин Вълков зададе на пермиера въпрос по какъв начин би коментирал думите на Чехов, че човек може да доближи до убеждения единствено посредством персонален опит и страдалчество - въпросът бе насочен в подтекст на проблемите с районен съд Македония.
Чудо или има различен проект? Какво разбрахме от думите на Кирил Петков и Иван Гешев пред Екологичен потенциал
Да няма " хора над закона " - това е задачата на Министерския съвет при провеждането на правосъдната промяна, разгласи министър председателят Кирил Петков в че...
Прочети повече
" Първо да кажа, че имам едно обичано есе на Чехов - " Колко земя му би трябвало на човек ". Всеки би трябвало да се сеща за този негов роман ", впусна се в пояснения Кирил Петков. След това той преразказа сюжета, съгласно който на един човек му се дава опция да загради голяма територия, тичайки от заран до залез. В края на деня той е заградил доста земя, само че умира от умора; погребват го в гроб единствено два на два метра.

" Така че този роман на Чехов ми е обичан - до момента в който се стремим да заградим оптимално доста, би трябвало да мислим, в действителност, кои са значимите неща, кои неща да приоритизираме ", сподели Петков. 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР