Премиерът Кирил Петков обяви днес подробно как българските моряци, които

...
Премиерът Кирил Петков обяви днес подробно как българските моряци, които
Коментари Харесай

От мрежата: Петков „освети“ секретна операция, прокуратурата и Радев да вземат мерки

Премиерът Кирил Петков разгласи през днешния ден в детайли по какъв начин българските моряци, които от началото на войната са край Мариопул ще бъдат изведени. Не единствено това, само че Петков разкри също и детайлности от секретната интервенция, като добави, че е изпратил там началникът на военното ни разузнаване. Това провокира вълна от въмущение и апели прокуратурата и Румен Радев като главнокомандващ неотложно да вземат ограничения.

Ето и част от мненията

Десислава Атанасова

❗️❗️❗️Кирил Петков обществено, в намерено съвещание на Народно събрание, директно излъчено по Бнт изнесе информация, касаеща специфична интервенция на специфична работа към МО на РБългария по извеждането на български екипаж на блокирания в Мариупол транспортен съд.

Редом с детайлности към дейностите на Служба " Военна информация ", министър председателят назова съответни имена и участници, с което изложи на опастност живота на български офицери.

Нашите въпроси са:

❓️Разрешавал ли е министърът на защитата сходна интервенция?

❓️Уведомен ли е Президента Радев, като висш главнокомандващ за тази интервенция?

❓️Ще се самосезира ли ДКСИ по изнесената класифицирана информация?

Настояваме за отговори!

Настояваме за привикване на изключително съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност!

❌️Поведението на Кирил Петков е рисково! Застрашава триумфа на задачата, излага на риск живота на български жители!

Соня Колтуклиева

У НАС ТЕ СА РАЗУЗНАВАЧИ, В ЧУЖДА ДЪРЖАВА СА ШПИОНИ. КАК КИРИЛ ПЕТКОВ “ОСВЕТИ” СЕКРЕТНА ОПЕРАЦИЯ И ИЗЛОЖИ НА РИСК ЗА ЖИВОТА ИМ БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ. ПРОКУРАТУРАТА ДА съдебна експертиза САМОСЕЗИРА!

Колко би трябвало да си елементарен, какъв брой би трябвало да си вманиачен, с цел да обявиш обществено, че шефът на българското военно разузнаване ген.Митев е в Украйна, а военни разузнавачи ще извършат избавителна интервенция за освобождението на екипажа на българския транспортен съд, който от месец и половина е в украински териториални води край Мариопул.

Това не би ли трябвало да бъде секретна интервенция и военна загадка?!

Призовавам президента Радев, който е главнокомандващ на българската войска и основния прокурор Гешев да озаптят този народен изменник!

Просто Киро…

Георг Георгиев

❗️❗️❗️Кирил Петков обществено изнесе информация, касаеща специфична интервенция на българската войска по извеждането на блокирания в Мариупол наш транспортен съд.

Редом с детайлности към дейностите на военните, министър председателят посочва съответни имена и участници. Тази крещяща нелепост явно не бе задоволителна за Петков и по време на изявление пред публицисти в коридорите на Народно събрание, министър-председателят цитира и данни, според мен от сензитивно естество, за самата украинска страна!

Някой да спре този вманиачен и да му изясни, че не може деликатна информация, която получава по линия на специфичните служби да бъде публично оповестявана!

Това е рисково за нашите представители, заплашва триумфа на задачата им, излага на заплаха наши и на сътрудниците животи!

❗️ДАР, МО, Военно разузнаване, спрете този обезумял неадекватник!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР