Премиерът Кирил Петков каза, че страната ни ще получи отсрочка

...
Премиерът Кирил Петков каза, че страната ни ще получи отсрочка
Коментари Харесай

Петков: Страната ни ще получи отсрочка за ембаргото за руски петрол

Премиерът Кирил Петков сподели, че страната ни ще получи пролонгация за ембаргото за съветски нефт. Той участва на гала в УНСС, на която ръководещият шеф на МВФ доцент доктор Кристалина Георгиева получи почетното звание „ Доктор хонорис кауза”.

Днес партиите във властта се събират на лидерски Коалиционен съвет. Ще бъдат разисквани ограниченията против ценовата рецесия. „ Очаквам градивен разговор”, съобщи Петков.

" Когато имаме хора, които са постигнали толкоз доста, те основават марката България, и освен това – такива хора ще изведат България в друга орбита ".

С тези думи Петков се обърна към ръководещият шеф на МВФ Кристалина Георгиева, управлението на УНСС, депутати, студенти и преподаватели, които участваха на церемонията по почитане на Георгиева с почетното звание.

Премиерът се върна към първата си публична интернационална среща в Париж, на която участвали водачи от целия свят. Говорела президентът на Европейската централна банка Кристин Лагард, чиято тирада се отнасяла за един човек, описа Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР