Премиерът Кирил Петков изрази разочарование пред БНТ, че не е

...
Премиерът Кирил Петков изрази разочарование пред БНТ, че не е
Коментари Харесай

Петков разочарован: Очаквал 100 дни спокойствие

Премиерът Кирил Петков изрази отчаяние пред Българска национална телевизия, че не е имал 100 дни успокоение, които се полагали на ново държавно управление.

„ Поне една седмица бих се радвал, само че както видяхте още на първия ден имаше поръчка за цените на тока, след това на 1 януари на газа. И всичките рецесии. Но да нямаме 100 дни “, сподели той.

Петков разкритикува остарелия модел на ръководство на корона рецесията въз основата на това какъв брой са заболели. Според него е по-логично да се брои „ запълняемостта “ на интензивните кревати, макар че това е елементарно контролируемо с други механизми.

Премиерът похвали и здравния министър проф. Асена Сербезова, че незабавно откакто млада жена умря пред очите на детето си в болничен кулоар, е направила цялостна инспекция.

„ Ние имаме проект без значение какъв брой е свирепа вълната. Това не стана от самосебе си, ние свикахме най-хубавите лекари, които познаваме, физици и математици. И няколко минъстъра работихме и събота, и неделя! “, акцентира Кирил Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР