Премиерът Кирил Петков издаде заповед, с която отменя заповедта за

...
Премиерът Кирил Петков издаде заповед, с която отменя заповедта за
Коментари Харесай

Отмениха заповедта за назначаване на Иван Демерджиев за зам.-министър

Премиерът Кирил Петков издаде заповед, с която анулира заповедта за назначение на Иван Демерджиев на длъжността заместник-министър на вътрешните работи.

Това се случва, откакто

В отворено писмо той изясни, че в последните месеци е водил диалози, от който да продължи своята решителна битка с корупцията. Демерджиев е имал свои " съображения и обструкции " за мястото си в Министерство на вътрешните работи, които са траяли и след известието от страна на пресцентъра на Министерски съвет за назначението му. Според него това не е позицията , " от която мога да направя решителни нови стъпки в битката с корупцията и за одобряване на върховенството на правото ".

Припомняме, Иван Демерджиев наследи на поста длъжностен министър на правораздаването Янаки Стоилов, когато той стана парламентарен арбитър. Демерджиев поддържа изцяло самодейностите на своя предходник за, включително и конституционното дело, и други Допълнително на основния прокурор Гешев и заместника му Цветанова, защото те са скрили информация за това на прокурорите.
 Иван Демерджиев се отхвърли да е зам.-министър на Рашков
Иван Демерджиев се отхвърли да е зам.-министър на Рашков

Друг пост, за който бе спряган Демерджиев, бе за началник на новата комисия КПКОНПИ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР