Премиерът Кирил Петков и вътрешния министър Бойко Рашков сложиха края

...
Премиерът Кирил Петков и вътрешния министър Бойко Рашков сложиха края
Коментари Харесай

„Промяната“ сложи края на демокрацията в България

Премиерът Кирил Петков и вътрешния министър Бойко Рашков сложиха края на демокрацията в България. Арестуването на водач на опозиционна партия без ясни претекстове, доказателства и документи е надалеч от демокрацията, за която са се борили дедите ни. Това е политическа принуда, която до болежка припомня за акциите на комунистическия режим.   

След като от групировката, тъй като партия „ Продължаваме промяната “няма, не съумяха да запазят доверието на жителите, започнаха да си служат с показни акции и арести, с цел да отклонят вниманието от  себе си и рецесията, която провокираха. Но това ще е деяние с доста временен резултат, тъй като по всичко проличава, че акцията по задържането на Борисов е съшита с бели конци.

Показва и фактът, че формалния уебсайт на Министерство на вътрешните работи заяви към 20 ч. нощес, че водачът на ГЕРБ, Владислав Горанов, Севделина Арнаудова са  " арестувани ", а в 22 ч. изтри тази информация.

Необяснимо е, също по този начин, защо  задържанията бяха осъществени „ в условия на „ необходимост „ и по тази причина не са желани позволения от съда. Или елементарното пояснение, е че  ръководещите са желали да прескочат услужливо съда, тъй като нямат доказателства за ареста и претърсването.

Едва ли, обаче будното българско обществото ще вземе насериозно тази милиционерска акция и заобикалянето на прокуратурата. По всичко проличава целият този цирк ще обърне още повече настроенията  против държавното управление.

Но най-лошото е, че никой не е предпазен от репресивния уред на Бойко Рашков и Кирил Петков, който вилнее месеци наред. Ареста на Борисов е единствено едно от доказателствата на къде потегля страната ни, а отговорът е стремително надолу. Политаме към ръба с всички мощ и то по време на война.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР