Премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова

...
Премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му са под карантина

Премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова ще бъдат сложени под карантина, стана ясно от известие на Министерски съвет.

Причината е, че те са контактни лица на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, който през вчерашния ден даде позитивна проба за ковид след Консултативния съвет за национална сигурност при президента.

Минчев се почувствал зле след траялото близо шест часа съвещание и си направил тест. През идващите дни той ще взе участие в съвещанията на Народното събрание отдалечено по електронен път при съблюдаване на признатите от Народното събрание правила.
 Шефът на Народно събрание e позитивен за ковид
Шефът на Народно събрание e позитивен за ковид

Той се е почувствал зле след съвещанието на КСНС и би трябвало всички присъстващи да са под карантина

Очаква се Столичната здравна работа да реши дали да сложи под карантина и другите участници в КСНС при президента като контактни.

Днес Кирил Петков трябваше да се срещне с управленията на петте национално представителни работодателски организации (Асоциация на Индустриалния капитал в България; Българска стопанска камара; Българска търговско-промишлена палата; Конфедерация на работодателите и индустриалците в България; Съюз за Стопанска Инициатива), както и с управлението на Българската асоциация на металургичната промишленост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР