Премиерът Кирил Петков и депутатът от ДПС Делян Пеевски размениха

...
Премиерът Кирил Петков и депутатът от ДПС Делян Пеевски размениха
Коментари Харесай

Ето какво си казаха Кирил Петков и Делян Пеевски в Народното събрание

Премиерът Кирил Петков и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски размениха реплики в пленарната зала в петък. Двамата са коментирали " златните паспорти ", потвърдиха персонално министър-председателят и пресцентърът на Движението, съобщи Нова тв

" Това, което аз споделих, да вземем за пример, по тематиката за " златните паспорти ". Вярвайте ми, ние като коалиция внесохме този законопроект. Изцяло сме " за " цялостно разкритие на паспортите. Тези схеми са неприемливи. Този път изпълнителната власт ще бъде гласна и следяща ", изясни Петков.   

От пресцентъра на Движение за права и свободи оповестиха, че пред Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и управлението на партията, министър председателят е поел корав ангажимент да бъде признато препоръчаното от Движение за права и свободи законодателство за цялостна възбрана и инспекция на всички издадени " златни паспорти ". Петков заречен и да обезпечи поддръжката на болшинството в Народното събрание за приемането на законодателните оферти на Движението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР