Премиерът Кирил Петков дава изявление преди началото на срещата на

...
Премиерът Кирил Петков дава изявление преди началото на срещата на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Газпром определя общата цена на газа в Европа

Премиерът Кирил Петков дава изказване преди началото на срещата на властта с бизнеса.

„ Европа е във война. За страдание войната пристигна назад на нашия континент, война, която сме очаквали, че ще бъде единствено част от историята. Война значи 636 цивилни убити, значи 46 убити деца, сред 6000 и 8000 украински воении и 11 000 съветски момчета. Дори в България влизат 70 000 бегълци от войната. До този миг се приказва за енергийната, газова рецесия, това също са измерения на войната. Това не са обособени рецесии “, сподели той.

Газовата рецесия е измерение на войната и плод на една добре планувана тактика. Нашето младо държавно управление попадна точно в съвършената стихия, акцентира той.

" За страдание Путин е имал добра тактика много по-рано. Купувайки газовите складове в Германия, той източва равнищата на газа в Западна Европа до доста ниски равнища. " Газпром " управлява немските газохранилища и управлява общата цена в Европа ", съобщи министър председателят.

Това, което се случва в България, се случва във всяка една от останалите страни членки на Европейски Съюз, безапелационен е Петков. Когато стопанската система ни е натегната поради положително стратегическо паниране от страна на Русия, ние би трябвало да кажем кои са нашите полезности.

" Единият вид е да се крием в тревата и да кажем: " нека тази стихия мине около нас ". Другият вид е да кажем " не - омръзна ни България да не може да взема решение личната си орис и да няма глас, постоянно Великите сили да вземат решение нещо за нас ". Ние имаме личен глас ", сподели Кирил Петков.

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР