Премиерът и собственикът на компаниите Екс и Тесла бяха в

...
Премиерът и собственикът на компаниите Екс и Тесла бяха в
Коментари Харесай

Нетаняху и Мъск посетиха кибуц, атакуван от Хамас на 7 октомври

Премиерът и притежателят на фирмите " Екс " и " Тесла " бяха в кибуца Кфар Аза.

 

" Ние би трябвало да демилитаризираме Газа след унищожаването на Хамас и да дерадикализираме палестинската територия ", акцентира Нетаняху по време на диалог с Мъск, постнат в обществената мрежа " Екс " след тяхната аудиенция в кибуца.

 

Канцеларията на Нетаняху разгласява фрагменти, на които се виждат двамата мъже да обикалят из руините на атакувания кибуц.

 

" Ние би трябвало да възстановим Газа и се надявам да получа помощта на нашите арабски другари за това ", сподели още Нетаняху на Мъск.

 

Той изрази вяра, че ще бъдат възобновени полемиките за нормализиране на връзките сред Израел и Саудитска Арабия и " ще се разшири кръгът на мира оттатък това, което може човек да си показа ".

 

Израелският министър на връзките Шломо Кахри съобщи в същото време, че е реализирано кардинално съглашение за потреблението в Израел и в линията Газа на услугите за достъп до интернет посредством сателитната сателитна мрежа " Старлинк ", благосъстоятелност на Мъск

 

Сред публикуваните от канцеларията изявления на Нетаняху пред Мъск няма нищо, обвързвано с обвиняванията за антисемитизъм в обществената мрежа " Екс ".

 

Израелското президентство беше съобщило, че Мъск би трябвало да разисква с президента на Израел Ицхак Херцог потребността да се работи в битката с онлайн антисемизизма, само че наличието на тази среща не бе направено публично притежание.

 

На срещата Херцог е трябвало да бъде съпроводен от представители на фамилии на заложници на Хамас.

 

Мъск е под огъня на рецензиите за разпространяването на думи на ненавист в " Екс ", откогато той пое контрола над обществената мрежа през октомври 2022 година

 

Белият дом упрекна Мъск в средата на месеца в " непоносимо поощряване на антисемитската и расистка ненавист ".

 

В известие в " Екс " Мъск одобряваше и тайна доктрина, съгласно която евреите имали скришен проект, с цел да насърчат противозаконната имиграция в западните страни, с цел да отслабят бялото болшинство там.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР