Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред журналисти

...
Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред журналисти
Коментари Харесай

Борисов: Свиквам изпълнителната комисия на ГЕРБ заради имотите

Премиерът и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред публицисти в Брюксел, че ще събере Изпълнителната комисия на партията поради абсурда с жилищата на хора, участващи във властта.
Тъжно ми е, че в ден, в който през вчерашния ден дадохме 53 млн. лв. и за великденски надбавки, и единствено в границите на 3 месеца над 106 млн. лв. за Коледа и Великден повече за българските пенсионери, всичко това потъва, отпътува. Много ми е тъжно и гадно, тъй като пояснения има. Говорих с Цветанов по телефона, той на следващия ден отива в Америка. Аз чак вечерта се връщам, в сряда ще се прибера и ще приказвам с тях. Ще приказвам още един път и ще събера и Изпълнителната комисия. Никак не ми е приятна тази тематика. Да, тя е във всички случаи съгласно тях законна. Затова ще изчакам малко време. Доколкото знам, са сезирани прокуратурата и КОНПИ, да се произнесат, съобщи Борисов.

Виждам едни водачи на партии взимат за по 200 лв. квадрата, други за по 1200 лв. и са отговорни. Все отново би трябвало да се изправя и против моите сътрудници в ГЕРБ, които споделят: " При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, до момента в който нашите политически съперници застават заедно и споделят, че поддържат отговорния ". Ако щете даже, единият взел или му дали пари от КТБ 1 млн. лв., другият му откраднали 1 млн. лв. - на Вежди Рашидов, и ги поставят на една повърхност. Не е все едно да загубиш 1 млн. и да получиш 1 млн. Грешно е и в никакъв случай не съм го правил, да кажа нещо, което не е вярно или не е положително, уточни Борисов.

Дори единствено нарушаване, а не закононарушение да има, доста деликатно ще проследя тези покупко-продажби, тъй като решенията в тази ситуация са доста тежки, и то в доста малко време преди изборите, добави той.

Цветанов също би трябвало да си направи заключения, тъй като на следващия ден отново отпътува за Съединени американски щати за конференция за сигурност. от кое място пристигна тази офанзива по това време. Можеше да пристигна след изборите, можеше да пристигна по-рано. Но това отново не ни оправдава. Така че, като се забележим, ще водим диалог на тематика дали е законно или не. Предполагам, че би трябвало да е законно - не са деца, имат глава на раменете. Мъчно ми е, че толкоз положителни неща направихме, а цялата гнусота, която сега ни удря, е за нещо толкоз битово, толкоз обикновено и излишно. При състояние, че имаш в по-хубавата част на квартала два първокласни жилището, за които си ял пердах и си ги потвърдил, предходна е инспекцията по време на мандата на Българска социалистическа партия за неговите жилища, кое наложи да го създадем тъкмо в този момент. Той това ми изясни - заменил съм два обзаведени за един на шпакловка, разликата съм я доплатил на 1000 и недостатък евро, сподели още Бойко Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР