Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събира на извънредно

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събира на извънредно
Коментари Харесай

Борисов свиква извънредно национална конференция на ГЕРБ

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов събира на изключително заседание на следващия ден партийния актив от цялата страна. Все още няма публично известие от пресцентъра на ГЕРБ, само че съгласно появила се в интернет информация, събитието ще е в София Тех Парк. Очаква се да дойдат сред 4000 и 5000 членове на ГЕРБ от цялата страна, съгласно информация от публикуван в интернет документ, от който излиза наяве, че форматът е национална конференция, на която са поканени представители на партийния актив от всички 265 общини, измежду които кметове, депутати, евродепутати, регионални координатори и други

За момента не са поканени медии на мероприятието, а самите членове на партията са получили покана за събитието през вчерашния ден, твърди в. " 24 часа ".  Дневният ред към момента не е публично разгласен, упованията са съществена тематика да бъде обстановката в страната по отношение на митингите.

Конференцията идва на фона на продължаващите митинги в София и някои градове на страната с претенции за оставка на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев, както и на идното основаване на новата политическа групировка на някогашния Втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, обявено за края на септември. При оповестяването на ремонта на кабинета, самият Борисов съобщи, че след края на мандата на това държавно управление ще се отдръпна от присъединяване си в държавното ръководство и ще се концентрира основно върху укрепването на ГЕРБ, защото, по думите му " в този момент я ръфат от всички страни. "
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР