Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е свикал в

...
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е свикал в
Коментари Харесай

Борисов събира кметовете на ГЕРБ за анализ

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е свикал в четвъртък национална среща с определените кметове на партията и общинските ръководители. Целта е да се направи разбор на изборните резултати и доклад на политическата активност.

Първите доклади на партията сочат, че през 2015 година ГЕРБ са имали 130 кметове на общини, от които 22 на регионални центрове. Сега има 140 кмета на общини, от които 17 са на регионални града, разгласи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

Вицепремиерът и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев разяснява, че изборите са свършили и няма потребност от повече агитация.

" Време е за работа и разбори ", изясни той. По думите му на локалните избори се е утвърдило като норма парламентарно показани политически сили да се крият зад инициативни комитети. Той имаше поради главно кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Тя беше издигната от предприемчив комитет и подкрепена от Българска социалистическа партия.

В нощта след изборите щабът на Манолова разгласи, че желае анулиране на изборите поради многото сигнали за нарушавания и подозренията за пазаруване на ромски гласове.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР