Премиерът гласува и на втория тур, като упражни правото си

...
Премиерът гласува и на втория тур, като упражни правото си
Коментари Харесай

Борисов съчувства на президента

Премиерът гласоподава и на втория тур, като упражни правото си на глас в учебното заведение в Банкя. Борисов изрази състрадание към президента поради обстоятелството, че бил обкръжен от доста дами.

" Един мъж, обкръжен с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Весела Лечева..., те го ошашавиха тоя човек, аз просто не му изпитвам завист, това е знамение! ", възкликна пред медиите Бойко Борисов. Коментарът му последва въпроса за това по какъв начин гледа на концепцията на Румен Радев да направи следизборна среща за минусите в Изборния кодекс.

" Пак ли е пропагандирал през днешния ден? То, очевидно е, когато единствено той победи, единствено тогава са били почтени изборите ", добави Борисов. Попитан защо е дал своя вот, министър председателят сподели, че е дал гласа си, " с цел да продължи София да пораства все по-хубава и по-хубава ".  " Защото, когато аз станах кмет, Кремиковци бълваше пушек във всички цветове на дъгата ", добави той.

Премиерът напомни, че когато той е станал кмет на столицата, Искър е течала с разнообразни цветове, като реката от приказката, а канализацията на града се е изливала в нея. " Сега риболовците си ловят риба и цялото дефиле е чисто ", направи съпоставяне министър председателят. След което пожела триумф на претендентите на ГЕРБ на балотажа, при което беше упрекнат, че също като Радев, който укори, че пропагандира, прави пропаганда.

" Аз давам отговор за моята си партия, той на коя партия е началник!? ", запита журналистката Борисов. И добави, че това надали демонстрира равноотдалечеността от партиите на един президент.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР