Премиерът Гълъб Донев изрази уважението си и благодарността към всеки

...
Премиерът Гълъб Донев изрази уважението си и благодарността към всеки
Коментари Харесай

Донев към МВР: Направете възможното и невъзможното, за да се спре войната по пътищата

Премиерът Гълъб Донев изрази уважението си и благодарността към всеки един чиновник от Министерство на вътрешните работи, за който опазването на живота и сигурността на българските жители е въпрос на дълг и чест . И очерта целите на Министерство на вътрешните работи и държавното управление - войната по пътищата и организирането на почтен избор. Това стана в послание на първото Национално заседание на Министерство на вътрешните работи.

" Вашата специалност е измежду тези, в които нямаш право на неточност - тъй като даже в дребна неправилност може да сложи в риск живота и здравето на доста хора. Вашият професионализъм и персонална упоритост да изпълнявате отговорностите ви по най-хубавия метод има директно отражение на всеки един от нас. Забелязваме нормално пропуските. Разчитам на вас за всички обстановка, в които органите на реда ще бъдат на своя пост. Личното ми разбиране е, че всеки човек е скъп. Всяко известие за злополука на пътя , която е лишила за следващ път човешки живот и е предизвикала страдалчество и тъга , ме изпълва с яд, тъй като съм уверен, че на войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки един от нас. Не се намираме на двете страни от автомагистралите в България, дружно сме в това безумство. Настоявам да сте нетърпими към всеки, който заплашва живота и не съблюдава разпоредбите за държание. Направете вероятното и невъзможното, с цел да може да се спре войната по пътищата ", съобщи той.

Гълъб Донев също по този начин очерта и другият приоритет пред Министерство на вътрешните работи и държавното управление - подготовка и организация на почтени и свободни избори. Той прикани оптималната готовност на локално и национално равнище, с цел да може да се борят с купения избор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР