Премиерът е обграден от подмазвачи. Всички, които му бяха на

...
Премиерът е обграден от подмазвачи. Всички, които му бяха на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Премиерът е обграден от подмазвачи

Премиерът е обкръжен от подмазвачи. Всички, които му бяха на колене, на яслата, в този момент ще го предадат първи. Аз за това скърбя. Не бива да се отхвърля постигнатото - за два часа и половина се стига до Бургас.
Това съобщи пред бТВ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Той разяснява изявлението на президента Румен Радев по време на откриването на новия политически сезон в Народното събрание.

„ Кои са мутрите в Народното събрание, аз ли съм мутра, тези 240 индивида в Народното събрание мутри ли ги назоваваме? Така не се приказва. Президентът слезе и заобиколен от едни момчета с черни фланелки и синджири, които бутаха кофите за отпадък върху полицията, го изпратиха до президентството. Той не се ли вижда по какъв начин това наподобява в профил? Отвратително е. Един президент, не е президент на 5 или 10 протестиращи. Да, има митинги, всички сме съгласни, демокрацията разрешава, ами останалите 7 млн., които не стачкуват? Той не е ли президент на тези хора “, сподели Рашидов.

Депутатът съобщи, че не атакува президента, а просто го приканва да влезе в роля. „ Ролята на един президент е да сведе глава пред националните полезности, да си поеме отговорностите като президент на българския народ “, добави той.

Рашидов уточни, че „ ежбите на двама генерали не могат да станат мотив за национална злополука “. По думите му преди няколко месеца той е видял предпочитание за примирение от страна на премиера Бойко Борисов, само че президентът не му е дал отговор със същото. Той добави, че „ огромните мъже “ са длъжни да седнат на една маса и да потърсят помиряване.

„ Знаем ли биографиите на тези, които желаят да яхнат младите? Искат да ни убиват, желаят Народен съд, желаят бесилки… това ли е демокрацията? Това, че доста хора мълчат, това не значи, че те са се смирили да бъдат заплашвани от двама-трима полудели хора. Доброто също има юмруци “, сподели Рашидов.

Той добави, че не трябва да се стига до „ революция “, само че в случай че се допусне – за това ще са отговорни Радев и Борисов. Рашидов съобщи, че на антиправителствените митинги има провокатори, които са платени.

„ Хората желаят да трансформират нещо и това ще го приемем. Не е безконечен никой, животът не е към този момент, да, и Бойко ще слезе от тази сцена, само че не и посредством тази нервност. Нека дойдат изборите и в случай че токова им е омръзнало това ръководство, младите могат да изберат каквото желаят. Изборът е в ръцете им, а не в камъните и паветата “, уточни депутатът от ГЕРБ.

Рашидов беше безапелационен, че не е чул нито едно обръщение от стачкуващите, с изключение на апели за принуждение. Той посочи, че скоро не се е виждал с премиера Борисов.

Рашидов разяснява още обвиняванията, че е бил част от подземния свят и връзката си с Илия Павлов, чиито гроб продължава да посещава и да носи цветя, както самичък показа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР