Премиерът Димитър Главчев и заместник-министърът на външните работи Иван Кондов

...
Премиерът Димитър Главчев и заместник-министърът на външните работи Иван Кондов
Коментари Харесай

Главчев се срещна с близки на отвлечените моряци

Премиерът Димитър Главчев и заместник-министърът на външните работи Иван Кондов се срещнаха в Министерския съвет с близки на отвлечените български моряци от кораба Galaxy Leader, оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Главчев увери, че нито за ден институциите не са спрели да търсят благоприятни условия за освобождението на българските моряци. „ Ще продължим да поставяме старания, дейностите ни са доста деликатни, търсим всевъзможни разновидности за освобождението на хората. Случаят не е пропуснат ", сподели министър-председателят.

От своя страна заместник-министър Кондов пое ангажимент околните на моряците да бъдат постоянно осведомени за развиването на обстановката. По време на срещата той рапортува, че в Министерство на външните работи на България работи работна група по тематиката, в която той персонално взе участие. „ Всеки един български жител ни е значим, бъдете сигурни, че интензивно работим моряците да се завърнат скоро вкъщи ", добави още министър председателят Димитър Главчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР