Премиерът да подаде оставка пред Народното събрание още днес, за

...
Премиерът да подаде оставка пред Народното събрание още днес, за
Коментари Харесай

Радостин Василев: Премиерът да подаде оставка още днес, знам за бащата на Кирил Петков

" Премиерът да подаде оставка пред Народното събрание още през днешния ден, с цел да не се мъчи през идващите три месеца да изяснява постигнатото дотук ". Това съобщи от парламентарната естрада самостоятелният депутат Радостин Василев по време на днешното първо съвещание от есенната сесия на законодателния орган.

„ Търсите метод да обясните на хората тази сглобка, само че не може да го намерите в отговора Шенген и еврозона. Днес Бойко Борисов призна, че се е срещал с Алексей Петров и той е непосредствен с бащата на Кирил Петков. Аз това го знам, Кирил Петков не го е крил от нас, до момента в който съм бил в „ Продължаваме Промяната “, добави още той.

Депутатът разкритикува работата на кабинета в няколко сфери, измежду които вътрешната, външната и икономическата политика. „ Станаха показни убийства, присъщи за десетилетия обратно във времето, мигранти са залавяни навътре в страната, пътно-транспортни катастрофи и улична кавга. Цялата външна политика на България се е съсредоточила в това да гостуваме на Зеленски в бункери, както и да слугуваме на една война, която може да унищожи цялата ни страна “, сподели Василев, съобщи Нова ТВ.

Като образец за несправяне в областта на икономическата политика той уточни растящите цени на горивата и питателните артикули.

„ Намираме се в постройка, знак на комунистическата партия, която не дава отговор на концепциите на парламентаризма. Позорно е, че ние сме тук. Тази зала е знак и на корупцията на ГЕРБ, тъй като коства 44 млн. лв.. За тази сума в естествените страни се строят игрища “, уточни Радостин Василев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР