Премиерът чакал Макрон да се издължи за обидата с подкрепа

...
Премиерът чакал Макрон да се издължи за обидата с подкрепа
Коментари Харесай

Борисов: Корнелия Нинова и Мая Манолова го ошашавиха Радев

Премиерът чакал Макрон да се издължи за обидата с поддръжка за еврозоната

Един мъж като е заобиколен от толкоз дами и се обърква. Около него са Корнелия Нинова, Мая Манолова, Весела Колева, ми те го ошашавиха.

С тези думи министър председателят Бойко Борисов разяснява желанието на президента Румен Радев да свика среща с ЦИК и партиите поради многочислените нарушавания на изборите и казуса с огромното количество невалидни бюлетини.

Да се приказва в изборния ден за нарушавания е пропаганда, разгласи още Борисов. Само изборите, когато беше определен Румен Радев ли бяха почтени, попита министър председателят.

Коментарът на Борисов бе даден на излизане от изборната секция в учебното заведение в Банкя. На изхода министър председателят напомни какво е направил той и ГЕРБ за София. На журналистически въпрос неговите думи не са ли пропаганда Борисов се обиди и приключи отговорите на въпросите. И мина към поздравяване на деятели на партията му от Банкя, които го чакаха в двора на учебното заведение.

Проблемът с думите на френския президент Еманюел Макрон е изчистен, сподели въпреки всичко Борисов. Както ние приказваме, че в някои френски квартали се влиза единствено с жандармерия и за марсилската мафия, по този начин и в Европа има зони, в които има български незаконни групи, изясни Борисов. Той очаквал Макрон да се издължи за обидата към България с поддръжка за чакалнята на еврозоната и Шенген, сподели още Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР