Премиерът Бойко Борисов за пореден път даде рамо на Йорданка

...
Премиерът Бойко Борисов за пореден път даде рамо на Йорданка
Коментари Харесай

Бойко Борисов изригна в защита на Фандъкова и Гришо!

Премиерът Бойко Борисов за следващ път даде рамо на Йорданка Фандъкова, а мотивите за горделивост, които донесе Григор Димитров, също бяха акцент от мощните думи на Борисов по време на конгреса на ГЕРБ.

„ Стана ми мъчително за Фандъкова доскоро - излезли 100 души, половината от тях от Българска социалистическа партия, да избавят София. От какво ще я избавят? Като станах аз кмет, 50 детски градини бяха приватизирали в София. А в този момент има 90 нови. Нямаше проект София, бе, Данче! Събираха се и с туш я разпределяха - пъпки, други. От това я спасихме ние София. Метро, музеи, просвета...За това им е доста погрешно и излязоха. Въобще да не им се притесняваш за София “, сподели Борисов.

Да спасим София от спасителите - това би трябвало да е нашият лозунг. Най гадната дума, която знам, е злоба. Един Григор Димитров, дето светът му се радва, и за него пуснаха... публицист ли, не знам какъв е. “ Заяви във връзка нападките, които Волгин напиша са тенис звездата ни.

По мотив вота на съмнение и възможните нови избори, министър председателят сподели: „ Да припомня на всички, които желаят предварителни избори, че те костват 50 милиона. Ако желаят, да променим Конституцията и на всеки 6 месеца избори и по 50 милиона. “

Оградата паднала от наводнения - но преди въобще нямаше ограда, сподели още министър председателят.

„ Сутринта слушах Иван Костов, който доста почитам, тъй като той е общественик. Защо го плаши диалогът за приватизацията? Когато едно дружество е банкрутирало - да, и за един лев можеш да го продадеш, не това е грешката. Това е - мобилизирате се, няма да престанат тия неща “, сподели пред аудиторията Борисов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР