Премиерът Бойко Борисов все още не е узрял за идеята

...
Премиерът Бойко Борисов все още не е узрял за идеята
Коментари Харесай

Дневният ред на премиера - не оставка, а работа |

Премиерът Бойко Борисов към момента не е узрял за концепцията да подава оставка. Това се разбра по време на негово посещаване във Видин. На журналистически въпрос " Ако не съберете поддръжка (за плана на конституция) какво следва? " министър-председателят отговори " Работа " и се качи в джипа.

„ Вчера станаха ясни доста неща. Първо, че Движение за права и свободи не поддържа ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико национално заседание и нова конституция за били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сюжетите ”, съобщи премиерът в дунавския град.

Той инспектира ремонта на пътя сред Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и ръководителят на гражданската самодейност „ Единни за смяна “ Росица Кирова той обходи правата от трасето преди пътен възел Макреш до крайдунавския град.

" Искат отново да има кабинет " Орешарски ". Изиграха доста остроумен сюжет. Отидоха и подплашиха Ахмед Доган. И какво направиха - още веднъж Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Радев и олигархията дружно? ", разяснява още министър председателят.

Борисов означи и че планът на ГЕРБ не е финален.

„ Всеки правист знае, че това, което предложихме ние, е чернова, план, в който всяка дума Великото национално заседание може да я промени “, уточни той.

На въпрос дали може да се чака коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, министър председателят изясни, че тя е жена, която се бори за настояванията на жителите и за реализиране на техните стремежи. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.

Според Борисов пътните градежи у нас са извънредно комплицирани, защото се постанова да се построяват доста тунели и мостове поради разнообразния релеф. Но с помощта на новите пътища се откривали и нови фабрики.

„ Много ни е хубава страната, само че е сложна за строителство. Навсякъде са тунели, мостове, дерета, по тази причина на всяко обитаемо място би трябвало да се направи оборудване “, каза министър председателят.

Той добави, че макар сложния терен, на който се строи, българите към този момент се движат по автомагистралите „ Тракия “, „ Люлин “, „ Марица “, работи се за завършването на „ Хемус “, „ Европа “, „ Струма “, както и на обходите на София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР