Премиерът Бойко Борисов връчи отличието на трима ИТ-специалисти от Враца

...
Премиерът Бойко Борисов връчи отличието на трима ИТ-специалисти от Враца
Коментари Харесай

Реставраторка от Турция взе награда ”Достойните българи”

Премиерът Бойко Борисов връчи оценката на трима ИТ-специалисти от Враца - Емилиян Кадийски, Тонко Влахов и Тихомир Кръстев, които провеждат курсове за безработни младежи от града. Борисов благодари на тримата младежи, че са останали в България и във Враца и ги прикани да не престават и отсега нататък с добротворчеството.

Председателят на парламентарната комисия по просвета Вежди Рашидов връчи премия на турската архитектка и реставраторка Фикрие Булунмаз, която е работила в продължение на седем години върху реставрацията на желязната черква "Св. Стефан " в Истанбул.
Той уточни, че архитектката заслужава за тази си активност и държавно отличие.
Рашидов уточни, че с помощта на държавното управление на Борисов притежаваме с нотариален акт екзархийските парцели в Истанбул, реставрирани са и две църкви в Одрин.

Кметът на столицата Йорданка Фандъкова сподели, че за нея е извънредно прелестно, че първите три образеца за почтени българи са свързани със сферите на образованието и културата. Тя връчи оценката на деца от 125-то учебно заведение, които са събрали пари за инвалидна количка на собствен съученик.

Фандъкова означи разбирането, че с развиване на образованието и културата можем да напредваме по-бързо. Примерът заразява, а положителният образец - два пъти повече, сподели още тя, подкрепяйки самодейността.

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев, който награди двама полицейски чиновници - старши комисар Димитър Машов и жандармериста Пламен Петров за работата им по случаи с телефонни измамници, прикани възрастните хора да не се поддават на измамниците. "Не го правете, ние (МВР) в никакъв случай не желаеме пари ", обърна се той към пенсионерите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР