Премиерът Бойко Борисов вкара гол и пропусна дузпа при победата

...
Премиерът Бойко Борисов вкара гол и пропусна дузпа при победата
Коментари Харесай

Бойко Борисов с гол и пропусната дузпа за „тигрите

Премиерът Бойко Борисов вкара гол и пропусна дузпа при успеха на Витоша (Бистрица) с 3:0 над Сливнишки воин в мач от републиканското състезание по футбол за ветерани. С този триумф „ тигрите “ се класираха за финала на зона „ София “.

Първото полувреме беше равностойно, а напречната греда избави Героя секунди преди почивката след технично осъществяване на Светослав Петров. По-интересно беше след паузата, когато физическите сили на отбора от Сливница попривършиха и това остави много пространства за бързите играчи на Витоша, написа Блиц.

Пред вратата на отличния в този мач Владимир Манолков се заредиха положения. Логично се стигна и до разкриване на резултата. Петров след дълготрайно разиграване трансферира стража на гостите за 1:0 в 42-ата минута.

След това гостите можеха да изравнят при контраофанзива, обаче Григор Карамфилов уцели гредата. В ответната обстановка Светослав Петров шутира към вратата, а Валентин Найденов мазета с ръка топката в наказателното поле. Главният арбитър Петър Григоров незабавно уточни бялата точка – дузпа за Витоша!

Бойко Борисов стреля мощно в долния десен ъгъл на вратата, само че Манолков мазета в корнер. Николай Божов центрира от корнера, а Гошо Гинчев с глава заби топката в мрежата за 2:0. Това дефинитивно пречупи съпротивителните сили на Сливнишки воин. Малко преди последния съдийски сигнал Борисов оформи класическото 3:0. Божов се пребори с двама бранители на гостите и изведе премиера на България в чиста позиция, а опитния нападател с №13 не представляваше проблем да опъне мрежата.

На финала Витоша ще се изправи против Беласица. Петричани биха Хебър с 1:0 на безпристрастен терен в Самоков. Единственото попадение в мача заби Щерю Димитров–Ромарио. Това бе трета поредна победа за ветераните от Петрич, които преди този момент се постановиха поредно над Вихрен с 3:2 и над ФК Кюстендил с 2:1.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР