Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в Банкя.

...
Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в Банкя.
Коментари Харесай

Бойко Борисов гласува в Банкя, отговори на Радев за Гешев


Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в Банкя. Той пусна своята бюлетина в учебно заведение "Христо Смирненски ".

След като даде своя избор, той съобщи: Гласувах за тези, които ще вършат Околовръстното шосе от "Младост " до Автомагистрала "Тракия ", "Южната дъга ", за "Западната дъга ", за тези които взеха решение рецесията с боклука, тези които направиха метрото; които направиха парковете, тези които направиха булевардите приветливи. За тези гласувах аз. Днес е доста прекрасен празник.

Що се отнася до изявлението на президента, че Борисов му е трансферирал отговорността за назначението на основен прокурор на страната, министър председателят отсече, че щом приказваш за върховенството на закона - първо би трябвало да го спазваш. "Когато приказваш за водача на една партия, значи, че не си равно далечен. Той подведе гласоподавателите в днешния ден, аз няма да го направя. В изборния ден, в случай че не ме питате - аз нямаше даже да разясня ", съобщи министър председателят.

По думите му законът ще бъде изменен и ГЕРБ в никакъв случай няма да номинира партиен претендент. "Много пъти съм казвал, че съдиите да си предлагат съдии, прокурорите - основен прокурор. Това си е предизборна пропаганда, подстрекателство. Аз не желая да знам какво е в неговата глава ", сподели още той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР