Премиерът Бойко Борисов участва в консултативно заседание на Европейския съвет

...
Премиерът Бойко Борисов участва в консултативно заседание на Европейския съвет
Коментари Харесай

Борисов показа важни СНИМКИ от МС заради COVID-19

Премиерът Бойко Борисов взе участие в консултативно съвещание на Европейския съвет ю(ЕС) във връзка със болестта COVID-19. Заседанието стартира през днешния ден в 18 часа българско време и се организира по видео връзка и е продължение на предходното, което се организира на 10 март.

Държавните и държавни разискаха предлагането на Европейска комисия за ограничение на пътуванията от трети страни. Целта на мярката е да се ограничи до абсолютния най-малко влизането на жители на трети страни в Европейски Съюз, като мярката следва да се приложи от всички страни членки на Европейски Съюз.

По време на съвещанието бяха разисквани и рестрикциите върху износа на здравно съоръжение, изключително що се отнася до ограничавания върху износа за други ДЧ. Европейските водачи разискаха и отпущането на спомагателни средства за проучвания и ваксина.

"С държавните и държавните ръководители на страните от Европейски Съюз беседваме за болестта COVID-19. Това се случва във видеоконферентна връзка.

Обсъждаме предлагането на Европейска комисия за ограничение на пътуванията от трети страни, за рестрикциите върху износа на здравно съоръжение, както и за отпущането на спомагателни средства за проучвания и ваксина ", написа Борисов.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР