Премиерът Бойко Борисов сменя зам.-министъра на екологията Красимир Живков в

...
Премиерът Бойко Борисов сменя зам.-министъра на екологията Красимир Живков в
Коментари Харесай

Борисов маха зам.-министъра на екологията, обвинен за аферата с боклука

Премиерът Бойко Борисов сменя зам.-министъра на екологията Красимир Живков в понеделник.

Живков беше арестуван в края на седмицата дружно с още петима души. Според обвиняването той е оказвал напън над служители за импорт на боклуци, а у нас е работила проведена незаконна група освен за импорт, а и за преправка на рискови боклуци. Прокуратурата изиска за него непрекъснат арест.

„ С министъра на екологията Емил Димитров сме се разбрали понеделник сутринта да имам предложение от него за зам.-министър на мястото на Живков. Няма благосклонност за никого. Специално ГЕРБ не можете да ни упрекнете в благосклонност “, сподели в Поморие министър председателят.
Шестима от обвинените за аферата с боклука се изправят пред съда За четирима се желае непрекъснат арест, измежду тях са зам.-министърът Красимир Живков и единият от братята Бобокови
„ Всеки предприемач може да си напише един лист и да си го постави в касата. И аз мога да си напиша един – за кмета на Поморие 1000 лева, за Горанов – 2000 лева, за Нанков – 3000 лева Задържаният ще каже защо е правил този лист, аз не желая да предсказвам “, разяснява още Борисов.

„ Когато са правили добър бизнес, съм им откривал фабрики. Когато предупредихме, че с отпадъците ще има проблем, от този момент ДАНС и Министерство на вътрешните работи работят. Всеки да се сърди самичък на себе си “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР