Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за втори път тази

...
Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за втори път тази
Коментари Харесай

Бойко чака второ внуче през есента! Щерката на премиера е бременна в 4-и месец

Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за повторно тази есен, разбра HotArena .

Щерката на Бойко Венета е бременна в четвърти месец от приятеля си Иван Анастасов, с който живее на фамилни начала от близо 10 години, писа „ Уикенд “.

Дъщерята на премиера към този момент не крие наедрялото си коремче, до момента в който разхожда първородния си наследник Бойко Втори из алеите на парка в Банкя. Според признанията на самата Венета, направени пред любопитните й комшии, терминът й е за средата на септември. 

Предварителните прегледи на видеозон са посочили, че Венета още веднъж ще подари приятеля си с мъжка рожба, като към този момент името на бъдещото бебе не е споделяно от майка му. Съседите на премиера обаче допускат, че новороденото ще носи името на другия си дядо – бащата на Иван Анастасов.

Венета роди първото си дете на 31 януари 2016 година в „ Майчин дом “, като за израждането на Бойко Втори оказа помощ каката на премиера доктор Красимира Иванова. Преди няколко месеца – на 1 ноември 2017 година и по-голямата сестра на Борисов стана баба, откакто синът й Димитър и снаха й Теодора се снабдиха с близначета, кръстени Борис и Красимир. Министър-председателят ще бъде кръстник на своите племенници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР