Премиерът Бойко Борисов ще бъде на посещение в Тирана днес.

...
Премиерът Бойко Борисов ще бъде на посещение в Тирана днес.
Коментари Харесай

Борисов отива за един ден до Албания


Премиерът Бойко Борисов ще бъде на посещаване в Тирана през днешния ден. Той ще организира среща с министър-председателя на Албания Еди Рама, след което предстоят пленарни диалози. Ще бъдат разисквани разговорът и съдействието сред страните от района за реализиране на прогрес по пътя на европейската интеграция на страните от Западните Балкани.

По време на визитата си българският министър-председател ще взе участие в среща по Процеса Акаба по въпросите на Балканите, както и в конференция, отдадена на битката с насилствения екстремизъм, дружно с премиера на Албания Еди Рама и краля на Йордания Абдула II.

Процесът Акаба е поредност интернационалните срещи, инициирани за пръв път от краля на Йордания Абдула II през 2015 година Тяхната цел е поддържане на интернационалната и районната съгласуваност и съдействие в битката с тероризма, екстремистките идеологии и радикализацията посредством изчерпателен метод. Срещите са част от самодейностите на крал Абдула II за определяне на контакти с разнообразни страни по света, за координацията на антитерористичните дейности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР