Премиерът Бойко Борисов ще бъде глобен с 300 лева от

...
Премиерът Бойко Борисов ще бъде глобен с 300 лева от
Коментари Харесай

Борисов ще бъде глобен за влизане без маска в Рилския манастир

Премиерът Бойко Борисов ще бъде санкциониран с 300 лв. от здравните управляващи за това, че е бил без маска при визитата си във вторник в Рилския манастир, оповестиха от Министерството на здравеопазването.

Министър-председателят нагледа почналите укрепителни работи на срутищата по пътя към Рилския манастир и посети светата обител, където възпламени свещичка и Адрианополския свещеник Евлогий ме сподели по какъв начин вървят реставрационни действия в манастира, финансирани от държавното управление.

Борисов обаче беше без маска в закритото помещение на храма макар наредбите на здравния министър. Затова и ще бъде глобен, а дружно с него и всички съпътстващи го – членове на екипа му, публицисти, оператори, фоторепортери, които са били без маски

Глобата за Борисов е продължение на заявената през вчерашния ден от Министерство на здравеопазването линия, че глобите няма да се постановат изборно, а на всеки извършител. Преди ден наказания отнесоха ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Националния стадион “Васил Левски “ поради политически събирания в нарушаване на противоепидемичните ограничения и дербито Левски-ЦСКА.

Преди това Борисов ревизира по какъв начин се работи по укрепването на срутищата по пътя за Рилския манастир. Стартът на дейностите, осъществявани от държавната " Автомагистрали " за 6.5 млн. лева, бе даден във вторник, откакто преди три седмици по време на посещаване в светата обител Борисов даде обещание да оправи проблемите със срутищата. Това стана след хвалбата му какъв брой добър е станал ремонтът на пътя и забележката на публицисти за падналите земни маси. Тогава министър председателят даде обещание и спомагателни 600 хиляди лева за реставрацията на манастира.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР