Премиерът Бойко Борисов се закани да уволнява министрите, които не

...
Премиерът Бойко Борисов се закани да уволнява министрите, които не
Коментари Харесай

Борисов близък с Ердоган, викал му Тайпи

Премиерът Бойко Борисов се закани да уволнява министрите, които не се оправят сполучливо в битката против опашките и тромавата администрация. Това съобщи самият той в студиото на предаването "Здравей, България " по "Нова телевизия ".

"Който от министрите виждам, че не е прегърнал концепцията (за унищожаване на тромавата администрация - бел.ред.), си отива ", безапелационен бе министър председателят.

Той изрази вяра, че административната промяна може да се случи до септември. И удостовери, че чиновниците, които дават отговор за нея, няма да излизат в отпуск.

Премиерът разяснява и рецензиите за надеждността на оградата по българо-турската граница: "Целта на нашето оборудване е да подкрепи служителите на реда, жандармерията и армията при положение на огромен бежански поток. Сега ще се сложат термокамери. Цялата ограда ще бъде в сензори и ще стане по-надеждна ".

За връзките си с турския министър председател Реджеп Тайип Ердоган той сподели, че единствената линия, по която поддържа връзки с него, е отбраната на границите от мигрантския поток: "Караме се, разправяме се, само че тази линия я държим права ".

Борисов не скри, че има положителни връзки с Реджеп Тайп Ердоган и даже на галено го наричал Тайпи.

"В съпоставяне с Турция, България се ръководи в спартански условия ", добави той.

Относно недоволството на Лозан Панов, че някой съзнателно е развалил автомобила му, Борисов съобщи, че болтовете на колите могат да се развият сами и че на него самия това му се е случвало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР