Премиерът Бойко Борисов се похвали на шефа на Европарламента Антонио

...
Премиерът Бойко Борисов се похвали на шефа на Европарламента Антонио
Коментари Харесай

Българите са най-малко евроскептици, похвали се Борисов на Таяни

Премиерът Бойко Борисов се похвали на шефа на Европарламента Антонио Таяни, че в България има минимум евроскептици измежду страните-членки, оповестява " Канал 3 ".

" За нас е огромна чест да сте тук. България е една от страните, в която има минимум евроскептицизъм, тъкмо противоположното ", съобщи Борисов при започване на съвещанието сред държавното управление и делегацията, водена от ръководителя на Екологичен потенциал.

" И ние сме една от страните, които можахме да създадем разлика от това да сме във Варшавския контракт и Съвета за икономическа взаимопомощ и да сме в Европейски Съюз. Така че, това беше един съзнателен избор и неслучайно българският народ продължава да има вяра в Европейски Съюз, а вие сте представители на волята на всички европейски нации, бидейки в Екологичен потенциал. Затова още един път с наслада и почитание добре пристигнали в България, добави Борисов.

Премиерът подкани Таяни Екологичен потенциал да ни подпомогн за евродомакинството.

" Добре пристигнали сте да окажете помощ за тези месеци Българско председателство, тъй като ние желаеме да помогнем, въпреки и със скромните си благоприятни условия, по съществени тематики - да придвижим съюза напред ", сподели още Борисов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР