Премиерът Бойко Борисов събра на Коалиционен съвет в Министерски съвет

...
Премиерът Бойко Борисов събра на Коалиционен съвет в Министерски съвет
Коментари Харесай

ГЕРБ и ОП гарантираха кворума в НС. Цветанов със странно обещание: С добра събираемост вдигаме доходите с 10 % догодина

Премиерът Бойко Борисов събра на Коалиционен съвет в Министерски съвет ГЕРБ и „ Обединени патриоти “, с цел да обсъдят кворума в Народното събрание, написа Novini.bg.

След края на съвета брифинг дадоха Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ, Волен Сидеров, водач на „ Атака “ и вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

``
реклама

" Парламентаризмът няма опция. Да отсъстваш от Народното събрание не е добре. Ще покажем, че сме ръководеща обединението, която ще извърши мандата, без значение от изборната година, в която влязохме. Имаме доста неща да вършим във връзка с приходите, на пенсиите ", съобщи Сидеров.

„ С кворума няма да има проблем, с наличието в залата няма да има проблем. Напротив, предвиждаме по-бързо внасяне на някои законопроекти “, добави Волен Сидеров.

Каракачанов от своя страна съобщи, че фактически съдружният съвет не се е събирал няколко седмици. " Затягаме дисциплината. Няма да разчитаме на Българска социалистическа партия, който си играят на иде ми – пристигна ми като Българска социалистическа партия. Българският народ е изпратил всички в Народното събрание, с цел да работят ", съобщи вицепремиерът.

" Аз също желая да се желая да се причисля към казаното от сътрудниците. Имаме да изпълняваме програмата и се оправяме сполучливо ", сподели и Цветанов. Той подсети, че поради положителната събираемост от идната година ще има нова опция за увеличение на приходите с 10%. „ Всичко това демонстрира, че управническата стратегия се извършва “, добави Цветанов.

Относно кворума в Народното събрание, ръководителят на ПГ на ГЕРБ съобщи, че поради отсъствието на Българска социалистическа партия, ще би трябвало да се лимитират други действия на депутатите, като присъединяване в комисии, сесии на ОССЕ и други.

Във връзка с измененията в Изборния кодекс, Цветан Цветанов съобщи, че измененията в изборното законодателство не се вършат поради капризите на Българска социалистическа партия, а водещи от публичния интерес. „ Самата Българска социалистическа партия по метода, по който прави политиката си, се дистанцира от действителния парламентаризъм. Не знам дали Българска социалистическа партия ще вземат участие изобщо в последващи парламентарни избори, тъй като по този начин няма по какъв начин да се прави политика, няма по какъв начин да се пази обществото “, сподели той.

„ Благодаря на сътрудниците ми, че всички се отнасяме дисциплинирано към отговорностите, които имаме и изпълняваме управническата си смяна ", съобщи Цветан Цветанов на партиите от Обединените патриоти.

„ Не е обикновено омразата да носи политически дивиденти. Не ултимативно би трябвало да се пазят позиции, както прави Българска социалистическа партия “, добави Цветанов.

Очаквайте детайлности!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР