Премиерът Бойко Борисов събра кметовете си, спечелили изборите 2019. ГЕРБ

...
Премиерът Бойко Борисов събра кметовете си, спечелили изборите 2019. ГЕРБ
Коментари Харесай

Плевнелиев съветва Демократична България да си избере Манолова за лидер

Премиерът Бойко Борисов събра кметовете си, спечелили изборите 2019. ГЕРБ се похвали, че са спечелили селото на президента Румен Радев (Славяново, Хасковска област) както и родното село на соцлидера Корнелия Нинова ( Крушовица, община Мизия).

Лидерът на ГЕРБ събрани регионалните си ръководители, както и министрите. Събитието почете и президентът Росен Плевнелиев. Борисов разпореди дамите кметове да излязат напред на сцената.

Плевнелиев поздрави герберите с следващата разгромна победа над левицата. ГЕРБ е водещата политическа мощ , удовлетворен е той. Доверието елементарно се дава, само че елементарно се губи , предизвести Плевнелиев. Минаха тежки избори, счита той. За изборния операции говорели тези, кого замълчали за най-голямата изненада операция в актуалната ни история-костинбродската спекулация , по думите на Росен Плевнелиев. Президентът на България громи от три години Народно събрание, нападна той. За корупция обаче нищо не казвал, съгласно него.

Радев, Нинова и Манолова не давали оценка на тоталитарния режим. Плевнелиев се обърна към Демократична България: " Вярвам в съзиданието ". Като дясно мислещ човек се разочаровал от това, че на втори тур влезнали в съюз с Мая Манолова. Ръководството на Демократична България не просто трябвало да си подаде оставката, а да си изберат Мая Манолова за началник и да вървят напред.

Обикновеният човек е значим, предизвести Плевнелиев кметовете. Според него им следва битка за всяка инвестиция. От тях желае електронна администрация. В нея той вижда и битка с корупцията.

Пазете постигнатото , настоя Росен Плевнелиев. Работете за единение, а не за разцепление , посочи още той. По думите му в този момент ще ни прожектират генералната борба, която следва през 2021- сред генерала президент и генерала министър председател. За него обаче борбата е на полезности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР