Премиерът Бойко Борисов реагира остро след случая със стрелбата по

...
Премиерът Бойко Борисов реагира остро след случая със стрелбата по
Коментари Харесай

Борисов за СТРЕЛБАТА по шефа от НАП: Ще им го върнем така, както заслужават...

Премиерът Бойко Борисов реагира остро след случая със стрелбата по началник от Национална агенция за приходите. Както писахме, Стаменов беше прострелян в центъра на София.

По време на съвещание на Министерски съвет, Борисов разяснява:

Първо, да благодаря на основния прокурор, че е тук, на началника на следствието Сарафов и на сътрудниците от Министерство на вътрешните работи. Имахме една оперативка за ответни дейности. Мисля че имаме доста явен проект. Но първо ще ви благодаря за отличната работа през годината, за това, че с помощта на вашия труд, като пчелички, приходните организации – и двете, са с близо милиард повече доходи.

Случилото се преди няколко дни и то за един… Не инцидентно изчаках няколко дни, тъй като желаех да съм безусловно сигурен, дружно с сътрудниците, че това е един фактически доста добър чиновник – кардинален и почтен, че няма персонален претекст. Така че, ответните реакции на страната, тъй като, когато стрелят по данъчен, стрелят по самата страна, и в случай че ги оставим безнаказани, на следващия ден ще посегнат и на различен, а ние желаеме с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и от прокуратурата да ви създадем оптималния комфорт да си вършите работата, тъй като вие я вършите в интерес на цялото общество, на всеки един човек.

И имайте убеденост, че няма да ги оставим безнаказано, а и вие ще сте и част от това, което сътрудниците професионалното управление предложиха като ответни ограничения. Така хората ще ни имат вяра повече, по този начин ще схванат че това, което вършим, е кардинално, вярно и безкомпромисно.

И рано или късно, разпоредбите ще се съблюдават. Така че, доста приказки не е нужно да се споделят. Сега сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и с ваша поддръжка и помощ имат делата да свършат. Имаме проект, имаме одобрен от прокурорите проект, имаме насоки, имаме, дето се вика, задоволително, с цел да им го върнем по този начин, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа на спокойни.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР